Postari recente

25 iulie 2014 - FUEGO - sarbatorit la "Agentul VIP"

FUEGO - invitat special la Antena Stars



Vineri, 25 iulie a.c., FUEGO - prezent in platoul emisiunii
"Agentul VIP",
moderata de Cristian Brancu si transmisa de Antena Stars, a fost sarbatorit in avans pentru cele doua evenimente speciale care vor avea loc in luna august, respectiv: aniversarea zilei sale de nastere si implinirea a 21 de ani de cariera.

Va invitam sa urmariti inregistrarea acestei emisiuni,
dorindu-va vizionare placuta.





FUEGO - imagini de colecţie şi surprize emoţionante

Emoţionat până la lacrimi de telefonul ei

Fuego a fost invitat în această seară în emisiunea lui Cristi Brancu, "Agentul VIP".
Cântăreţul a avut parte de o surpriză inedită. Învăţătoarea lui din clasele primare a intrat în direct prin telefon.
"Sunteţi un om important pentru mine.
M-aţi învăţat să scriu, să citesc... Vai, cât mă bucur să vă aud! Este o mare bucurie.
A fost un învăţător de excepţie. A fost iubită de întreaga clasă.",
a spus Fuego, vizibil emoţionat.
 "Generaţia lui Paul (n.r. - Fuego) a fost una de excepţie. El a fost un copil excepţional. Avea un scris atât de frumos!
Lui Paul îi plăcea să recite poezii. A iubit totul, dar cel mai mult a iubit muzica. Mi-am dat seama de asta, încă de la prima oră de muzică. El a ajuns repede vedeta clasei, apoi a şcolii.
Îmi aduc foarte bine aminte, era un real talent. Ne bucurăm să-l auzim cântând.",
a spus învăţătoarea lui Paul Surugiu, Fuego - după numele de scenă.

Nici prin cap nu-ţi trece cine este băieţelul din imagini!
INDICIU: acum este un mare cântăreţ de la noi din ţară

Are talent de mic, însă nimeni nu se gândea că va ajunge unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România.
Imagini de colecţie din copilăria unui cântăreţ.
 Fuego, căci despre el este vorba, era un copil carismatic şi iubit de toată lumea.
Acesta a fost talentat de mic, învăţătoarea lui povestind pentru "Agentul VIP" că Fuego îi încânta cu glasul lui.
Artistul a fost invitat în această seară în emisiunea lui Cristi Brancu şi a adus mai multe fotografii cu el din copilărie, pe care le-a arătat tuturor. 
 Sursa: "SpyNews" 
25 iulie 2014

FUEGO - recital extraordinar la Festivalul "Dor de cant romanesc"

FUEGO: "Cred ca tuturor ne-ar prinde bine
sa descoperim si sa pretuim folclorul..."


Pe data de 17 mai a.c., FUEGO a fost prezent in localitatea Cumpana, din judetul Constanta, pentru a sustine un recital extraordinar, in calitate de invitat special al celei de-a IX-a editii a
Festivalului - Concurs National pentru Tineri Interpreti
"Dor de cant romanesc".
 In cadrul acestui eveniment cultural in care folclorul autentic era in prim-plan, Paul Surugiu a oferit un moment omagial special, emotionant, dedicat regretatului poet Grigore Vieru, in care a rememorat patriotismul, durerea tacuta a neamului romanesc, iubirea de limba in care fiecare simte, traieste, gandeste si vorbeste, dragostea de tara, neam si muzica.
 
Cu acest prilej, artistul a primit din partea organizatorilor,
Trofeul de Excelenta
"Dor de cant romanesc",
pentru intreaga sa contributie pe scena muzicala, pentru promovarea idealurilor romanesti, precum si pentru concertul sustinut in acea zi.
"Trofeul acesta ma bucura, iar bucuria este dublata de faptul ca vine din partea unor profesionisti si culegatori permanenti de folclor romanesc autentic, asa cum rar mai intalnesti, caci si aceasta zona a inceput sa fie viciata de noi si noi genuri.
De fiecare data cand am ocazia, cu emotie, cant folclorul romanesc, care-i atat de complex, cuprinzand, de la numeroase zone geografice, cu stiluri diferite, la genuri care de care mai ofertante si spectaculoase: doine, balade, cantece de catanie,
de joc, de jale.
Cred ca tuturor ne-ar prinde bine sa aflam mai multe despre traditiile si inceputurile neamului in care ne-am nascut si ne-am format si, indiferent de gusturile muzicale prelucrate si adoptate de noi in timp, sa descoperim si sa pretuim folclorul."
Paul Surugiu - Fuego

9 iulie 2014 - FUEGO la Antena Stars

La multi ani, Mirabela Dauer!
FUEGO si MIRABELA - prietenia nascuta din muzica

Miercuri, 9 iulie a.c., FUEGO a raspuns invitatiei lansata de Antena Stars si a fost prezent in platoul emisiunii
"Rai, da' buni",
alaturi de Camelia si Mihai Mitoseru, in cadrul unei editii speciale, dedicata aniversarii indragitei interprete
Mirabela Dauer.
Intre Paul Surugiu si Mirabela exista o relatie speciala de prietenie, construita in timp, dublata de dragostea pentru arta, pentru frumos si concretizata, in prezent, intr-o colaborare in plan muzical - "Priveste-ma!", un duet care vorbeste despre identitatea artistilor.
 
In egala masura, cei doi traiesc viata cu inflacarare, iubesc muzica si dorul, insusi parcursul lor transformandu-se intr-o melancolie, pe care au dormit stelele.
Prietenia lor sta sub semnul muzicii si al respectului pe care un artist ajuns la maturitate il poarta pentru un punct de referinta al artei pop romanesti, fiind un exemplu elocvent despre nobletea pe care acest sentiment fara margini il confera omului, daruind, tot prin sunete, o sursa nesperata de inspiratie, traire, emotie.
"Nobletea sufletului e constituita de puterea prin care poti oferi celor din jurul tau, din caldura tainica a prieteniei. Mirabela este una dintre acele persoane pentru care limitele sunt inexistente, pentru care prietenia e tot si care face, ca in fiecare moment, sa te simti onorat ca apartii cercului sau de interes.
I-am multumit si o voi face in permanenta pentru tot sprijinul acordat, pentru sinceritatea ei si pentru faptul ca intreaga comoara a muzicii romanesti e mai stralucitoare datorita glasului sau. Prietenii apropiati inimii mele, fie ca sunt artisti sau nu, imi ofera liniste si echilibru, fiind alaturi de mine, dezinteresat, in drumul acesta haotic, in lumea deceptiilor si a frivolitatii. La randu-mi, inapoiez sincer stari, clipe si cuvinte alese, caci, fara doar si poate, prietenia e simbolul intelepciunii, e lumina si tihna. E liniste!...
Mirabela, mi-esti draga! Si pentru ca astazi este ziua cea mai de pret, imi doresc ca ea sa ramana pentru tine o amintire ce te va urma in fiecare clipa, caci prietenii adevarati, cei care simt devotamentul ca pe o stare de spirit, iti sunt alaturi.
Iti transmit tot gandul meu maret, doar fericire sa te inconjoare si indraznesc sa spun ca onoarea de a fi unul dintre prietenii tai este pentru mine, o minune! Asemeni tie! O minune ce multi ani va straluci, asa cum a facut-o si pana acum!
La multi ani, om frumos!
La mulți ani, Mirabela!"
Paul Surugiu – FUEGO

Actorul FUEGO - premiat din nou

"TESTAMENT" - cel mai bun spectacol

FUEGO: "Am început acest proiect ca o provocare frumoasă..."

Fuego este unul dintre acei artişti care face o mulţime de lucruri pentru a menţine vie pasiunea sa şi pe cea a admiratorilor săi fideli. Astfel, anul trecut, la îndemnul fanilor, interpretul a luat o hotărâre neaşteptată pentru mulţi, aceea de a juca pe scena teatrului din Piteşti, în rol de actor, interpretând cu mult patos, omagiul său de cinste adus poetului Grigore Vieru.
Această hotărâre i-a adus numai succese pe parcursului anului. Fiecare spectacol s-a jucat cu casa de bilete închisă, asta determinându-l pe Paul Surugiu, ca, la cererea publicului, să pornească în turneu naţional cu piesa, în luna mai, în 12 oraşe din ţară şi din Basarabia, promovând lecţia sa de patriotism.
Şi chiar dacă pentru el nu mai este de multă vreme ceva spectaculos, adunând de-a lungul anilor numeroase aprecieri, premii şi aplauze pentru aportul adus în promovarea artei adevărate, toate culminând, după poziţiile fruntaşe la premiile "Zece pentru România", discurile de platină şi de aur, distincţii în industria muzicală din România şi Basarabia, cu titlul onorific de
"Artist al Poporului Republicii Moldova", primit în 2012, şi cu piesa 
"TESTAMENT" de la Piteşti a marcat câteva astfel de premii importante.
Printre ele, titlul de "Cel mai bun spectacol al anului", primit din partea "Anamarol", precum şi "Diploma de Onoare", înmânată de academicianul şi poetul român Nicolae Dabija, chiar pe scena din Bălţi, din partea revistei de cultură "Literatură şi Artă".
Dar, se pare că lui Fuego îi place să fie actor. Mărturie stă interpretarea sa, precum şi faptul că şi stagiunea 2014-2015 a teatrului din Piteşti îl va găsi pe scenă, cu acelaşi spectacol, prima reprezentaţie fiind pe 9 octombrie 2014.
Totuşi, ieri, artistul a bifat o nouă performanţă. Surprins fiind de către colegii săi de la teatru şi de către conducere, Fuego a primit pe scenă, în cadrul ultimei sale reprezentaţii din stagiunea actuală, o
"Diplomă de Excelenţă",
pentru cel mai bun spectacol al stagiunii realizat la Teatrul "Al. Davila", împreună cu pedagogul Adriana Piteşteanu.
 "Da, deşi sunt absolvent de teatru, nu mi-am propus să fiu actor, în adevăratul sens al cuvântului.
Am început acest proiect ca o provocare frumoasă, am prins curaj şi a început să-mi placă. Nu am sperat nici un moment că piesa gândită şi concepută de mine, alături de o echipă de profesionişti, va fi atât de apreciată, premiată, elogiată.
Eu dăruiesc pe scenă. Asta îmi propun. Pun tot sufletul, ofer ce-i mai de preţ, iar publicul... bănuiesc că simte la fel, din moment ce aplauzele
de la final sunt puternice.
Pentru mine, "Testament" a reprezentat motivul de a dovedi că pot juca, că pot fi complex în comparaţie cu modul în care mă percepeau ceilalţi şi mi-a dat ocazia de a demonstra că şi patriotismul mult contestat, ca şi cântecele despre ţară, mamă, iubire, aduc oameni la sală, fac succes şi stârnesc aplauze.",
mărturiseşte, emoţionat, Fuego, pentru "Libertatea", partener oficial al spectacolului.
Spectacolul "TESTAMENT" reprezintă un omagiu adus celui ce a îmbrăţişat lumea cu toată iubirea pe care un cuvânt o poate descrie, înălţându-i simţiri şi făurind pentru ea un testament al poeziei. Fuego îl prezintă pe Grigore Vieru, celebrând memoria sa, mulţumindu-i pentru sclipirile dăruite în cei trei ani de colaborare, făcând o reverenţă în faţa eternităţii şi genialităţii sale.
Sursa: "Libertatea" 
4 iulie 2014
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template