FUEGO - combinaţie surprinzătoare...


Uite ce frumoasă din showbiz i-a spus "DA!"

Credeai că ai văzut totul legat de Fuego?
Ei bine, iată că acum surprinde din nou, cu o colaborare unică.
Cunoscut pentru duetele sale cu nume importante ale scenei româneşti şi basarabene, de la Irina Loghin, Mirabela Dauer, Zenaida Julea, Nelly Ciobanu sau Nico, Paul Surugiu surprinde acum cu un duet inedit, la care nimeni nu se aştepta.
Este vorba despre o artistă iubită în toată lumea,
după cele două participări cu succes la "Eurovision",
PAULA SELING.
 Cunoscuţi amândoi pentru faptul că interpretează cu sensibilitate, transmiţând emoţie prin glasul lor cald, colinde şi piese de Crăciun, Paul și Paula au interpretat împreună, într-un moment de colecţie, piesa pe care o au amândoi în repertoriu -
"Colindăm, colindăm, iarna!"
Şi nu oriunde, ci în cadrul emisiunii moderate de către Fuego.
Apariţia unică o puteţi urmări duminică seara, începând cu ora 20.00, pe Favorit TV, când Fuego îi va oferi Paulei un trofeu de excelenţă pentru toată activitatea sa.
Cei doi se cunosc de mult timp, încă de pe vremea în care amândoi băteau la porţile celebrităţii, fiind elevii maestrului Petre Găluşanu.
Ambii lansează acum două albume unice. Paula Seling împreună cu Marius Ciprian Pop. Iar Fuego editează pentru publicul său, cel de al nouălea album de colinde şi cântece de Crăciun din cariera sa, o colecţie de cântece care nu vor fi uitate prea uşor, în care vorbeşte prin muzică despre dragoste, despre frigul din sufletele de iarnă, despre bucuria de a reveni acasă, despre mesele de sărbătoare îmbelşugate, culminând toate cu autenticitatea pe care doar noi, românii,
o putem simţi de Crăciun.
Albumul său va fi lansat în cadrul turneului de iarnă -
"Crăciunu' nostru-i românesc",
al cărui partener media este "Libertatea".
Sursa: "Libertatea"
18 noiembrie 2014

Pentru a parcurge integral articolul, accesaţi:
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template