10 ianuarie 2013 - Fuego la Pitesti


Regal muzical sustinut de Fuego

Inceputul acestui an a oferit pitestenilor o noua intalnire cu Paul Surugiu - Fuego si invitatii sai, joi, 10 ianuarie, cand Sala Mare a Teatrului "Alexandru Davila" din Pitesti a gazduit spectacolul de compozitie, muzica si poezie, sugestiv intitulat
"Darul meu e muzica".
Evenimentul s-a desfasurat cu casa inchisa, cei prezenti bucurandu-se de un veritabil regal muzical, intr-o atmosfera festiva, calda, incarcata de emotii. Artistul a urcat pe scena alaturi de colegii sai din teatru, regia spectacolului, semnata de Paul Surugiu, fiind completata de momente unice de dans standard sau modern si pasaje umoristice.
 Cele mai frumoase si cunoscute refrene ale lui Fuego s-au impletit armonios cu mai noile melodii realizate impreuna cu maestrul Jolt Kerestely, facand ca inimile spectatorilor sa vibreze la unison, pe acordurile pianului.
Daruind muzica, ce alta rasplata complexa si mai bine inradacinata in concretul camuflat poti primi, decat aceeasi muzica reflectata de ropotul aplauzelor si batailor inimilor celor care te asculta?... Este exact ceea ce Fuego primeste si daruieste de fiecare data cand apare in fata publicului sau drag. Aceasta este cea mai mare dorinta a oricarui artist, reprezentand, de fapt, determinarea pentru a merge mai departe, pe un drum plin de curbe sinusoidale si, totusi... atat de fascinant.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template