Fuego - premiera 2013: "Un fluture sunt..."


"Un fluture sunt..."
Asa cum si-a obisnuit fanii, Fuego le pregateste in permanenta surprize muzicale. De aceasta data, artistul vine cu o piesa sensibila, construita parca pentru structura sa, cu accente romantice, cu inflexiuni si ritmuri de o intensitate desavarsita.

Simplitatea piesei, linia melodica ce curge precum o adiere, sunt completate de versurile umile in aparenta, dar in esenta, acestea fiind coji substantiale de adevar, de uimire, de geniu.

Piesa este compusa de Maria Stoianov, o talentata si inzestrata creatoare din Republica Moldova, si vine ca o continuare a colaborarii dintre ea si Fuego, dupa sirul de piese lansate anul trecut: "Trandafiri in dar", "Adio", "Fericirea".

Totodata, cei doi pregatesc lansarea unui nou album de autor pentru anul 2013.

Pe langa acest album, Fuego va concretiza si colaborarea cu maestrul Jolt Kerestely, printr-o colectie speciala de cantece romanesti, o veritabila comoara, in cadente de pian, vioara si armonii complexe, inspirate si potrivite parca pentru productiile cinematografice.

"Un fluture sunt..." vorbeste despre fragilitatea fiintei umane, despre adevarul inexorabil al existentei efemere, despre sensibilitate si trecere ireversibila.

Un cantec emotionant, surprins de vocea lui Fuego si invaluit de o emotie pe ritm de slova sporadica, eterna...
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template