Fuego - emotii si lacrimi...


"Nu poate exista bucurie mai intensa decat cea a daruirii..."

In cadrul spectacolului
"Darul meu e muzica",
pe care l-a sustinut la Pitesti, joi, 10 ianuarie a.c., Fuego a avut parte de o mare surpriza.
La un moment dat, pe scena a urcat o tanara pe nume Loredana, a carei poveste de viata poate fi reflectata intr-o pelicula.
In urma cu trei ani, fata a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica si probabil ca viata ei ar fi fost acum o amintire, daca Fuego nu ar fi avut un rol determinant in destinul sau. Atunci, parintii au apelat la acesta pentru a le sustine cauza si pentru a putea strange suma necesara operatiilor si tratamentului de recuperare. Fuego a fost prezent, alaturi de tatal Loredanei, intr-o emisiune difuzata de postul Etno TV, iar in urma acestei aparitii televizate si a ajutorului efectiv, s-a putut intrezari o urma de speranta.
Tanara si-a revenit acum si a venit sa ii multumeasca artistului pentru tot ce a facut pentru ea. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat, de obicei, acesta prefera ca actele sale de caritate sa ramana intr-un con de umbra.
Profund emotionat, Fuego a lacrimat si a afirmat:
"Nu poate exista o bucurie si o implinire morala mai intensa decat cea a daruirii si a ajutorului acordat celor ce intr-adevar sunt intr-o situatie critica."
Intreaga poveste a Loredanei va putea fi urmarita in cadrul emisiunii "Fuego si prietenii la familia Favorit", al carei nou sezon va incepe la Favorit TV in primavara, cu un nou concept si invitati speciali.
Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template