Concert FUEGO la Antena 2


Concert extraordinar la Sala Palatului

"Scrisoare din Basarabia"

5 ore de muzica si poezie

De ani de zile, pe scenele din intreaga tara, dar si din strainatate, unul dintre cei mai indragiti si apreciati artisti romani ai momentului, Paul Surugiu - Fuego canta si ne incanta cu melodiile sale minunate, cu vocea-i calda si rascolitoare in acelasi timp. Pretutindeni, aparitiile sale nu inseamna decat momente de sarbatoare, de fericire si bucurie incomensurabila pentru cei care mereu il asteapta cu drag in mijlocul lor.

Grandiosul eveniment care s-a desfasurat pe data de 16 noiembrie a.c., la Sala Palatului din Bucuresti, concertul extraordinar "Scrisoare din Basarabia", primul concert propriu sustinut aici de catre Fuego, nu se putea incadra decat fix in aceleasi coordonate.
 Ani la rand, Fuego a repurtat un succes incontestabil pe impresionanta scena a Palatului National "Nicolae Sulac" din Chisinau. Iata ca acum, pentru 5 ore, artistul a reusit sa aduca Basarabia acasa, la Bucuresti, fiind magicianul care i-a cucerit rapid, prin muzica si poezie, lumina si culoare, prezenta scenica deosebita (asigurata si de vestimentatiile impunatoare ce poarta marca inconfundabila a creatoarei Doina Levintza) si un program bine pus la punct, meticulos gandit si impecabil desavarsit chiar de interpret, pe cei aproape 5000 de spectatori care au umplut Sala Palatului, devenita neincapatoare. Si nu vorbim doar despre bucuresteni, pentru ca acolo au ajuns admiratori din toata tara, din Basarabia si din multe alte colturi ale lumii, dornici sa petreaca o seara mirifica alaturi de artistul care ne uneste pe noi toti in iubire, speranta si frumos, intr-o poveste de viata in care faramele de timp devin eternitate.

Au fost 5 ore de arta adevarata, muzica live, timp in care Sala Palatului a rasunat de ropotele aplauzelor, iar artistul a fost coplesit cu sute de buchete de flori.

In acest amplu si inedit periplu muzical, structurat armonios in doua parti, alaturi i-au fost invitati de onoare, artisti de marca si, totodata prieteni dragi: Irina Loghin, Anastasia Lazariuc, "Dorel Burlacu Band", Orchestra Municipala a Primariei Chisinau, condusa de fratii Vasile si Vitalie Advahov.

Emotionante au fost si cuvintele rostite de Adriana Bahmuteanu, organizatoarea acestui maret eveniment, in momentul in care i-a acordat lui Fuego "Trofeul de Excelenta" din partea Asociatiei Culturale "Regal D'Art":

"Patru ani au fost necesari pentru ca Fuego sa prezinte ceea ce stie, ce poate face pentru cei care au in piept o inima romana, pentru cei pe care ii iubeste si care il iubesc. Nu a trecut atata vreme pentru ca Fuego nu ar fi vrut sa realizeze propriul lui concert aici - unde, de fapt a fost invitat de atatea ori, ci timpul a fost cel care a amanat acest spectacol al artistului fara timp si fara frontiere..."

Luni, 24 decembrie a.c. si marti, 25 decembrie a.c., postul tv Antena 2 a oferit admiratorilor lui Paul Surugiu, un dar mult-asteptat, prin difuzarea in exclusivitate a acestui concert extraordinar.

Fuego's Blog

25 decembrie 2012

Pentru mai multe materiale referitoare la acest spectacol, accesati link-ul:








 

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template