Doina Levintza si Fuego - o colaborare de exceptie


Nume de referinta in lumea modei, Doina Levintza este un designer atat de cunoscut, incat nu mai are nevoie de nicio prezentare.
La randul sau, Paul Surugiu este unul dintre cei mai talentati si apreciati artisti romani ai momentului. Mereu atent in ceea ce priveste aparitiile sale in fata publicului, indiferent daca se afla pe o scena, intr-un platou de televiziune sau la evenimente private, Fuego se remarca de fiecare data prin stil, eleganta, discretie si rafinament.
Nu va face exceptie de la aceasta regula pe care a urmat-o intotdeauna cu sfintenie de-a lungul carierei sale, nici cu prilejul concertelor extraordinare pe care le pregateste in aceasta perioada si pe care le va sustine la Chisinau ("Destin" – 9 si 10 octombrie, Palatul National "Nicolae Sulac") si Bucuresti ("Scrisoare din Basarabia" – 16 noiembrie, Sala Palatului).
Si pentru ca frumosul, armonia, eleganta, seriozitatea, pasiunea, profesionalismul si perseverenta ii caracterizeaza deopotriva pe Doina Levintza si Paul Surugiu, innobilandu-le existenta, colaborarea (atat de dorita de catre artist) nu a intarziat sa apara si, cu siguranta, intalnirea lor sta sub semnul destinului.
Fuego se declara incantat si totodata onorat sa imbrace tinutele semnate Doina Levintza, "designerul – vrajitor care face si desface in mod magic, lucreaza si reinventeaza pe ceea ce a fost inventat, isi poate permite sa se joace cu simetriile, asimetriile, cu volumele, poate combina culorile pline de lumina."
Asadar, vestimentatia de exceptie creata de Doina Levintza va reprezenta una dintre marile surprize pe care Paul le pregateste spectatorilor sai in aceasta toamna.

Share this article :
 
Copyright © 2012. Fuego - Paul Surugiu - un cantec, un destin... - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template